Onze diensten 

Financiële administratie

  • Verzorgen van de financiële administratie: Of het nu gaat om het bijhouden van uw volledige administratie of om (tijdelijke) extra administratieve ondersteuning, wij staan graag voor u klaar!

 

  • Verzorgen van uw aangifte omzetbelasting: Uw aangifte omzetbelasting dient tijdig ingediend te zijn bij de Belastingdienst. Wij kunnen voor u de aangiften omzetbelasting voorbereiden en digitaal doorsturen naar de Belastingdienst.

 

  • Loonadministratie: Indien u personeel heeft of directeur van uw eigen vennootschap bent, kunnen wij voor u de loonadministratie regelen. U ontvangt tijdig van ons een overzicht met salarisbetalingen per werknemer en welk bedrag u aan de Belastingdienst dient over te maken. 

Samenstellen van jaarrekeningen en overige financiële overzichten

  • Op basis van de administratie stellen we de jaarrekening samen. De jaarrekening is een verantwoording over het gevoerde beleid in het afgelopen jaar en is daarnaast een basis voor de fiscale aangifte. 


  • De jaarrekening is voornamelijk gericht op het verleden. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u voor uw bedrijfsvoering behoefte heeft aan toekomstgerichte informatie. Wij voorzien u graag van deze informatie in de vorm van tussentijdse overzichten, prognoses, liquiditeitsplanningen, financiële planningen. Uiteraard is het ook mogelijk op maat gemaakte overzichten op te stellen.

Belastingaangiften

Naast de aangiften omzetbelasting en loonbelasting, verzorgen wij eveneens uw aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting. 

Financieel advies

Wij willen graag uw financiële sparringpartner zijn. 

De jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting is een goede basis voor advies. Daarnaast kunt u gedurende uw dagelijkse bezigheden tegen allerlei zaken aanlopen, waar u ondersteuning bij nodig heeft. U kunt ons altijd bellen en mailen!